Cégfürkész - online céglista szolgáltatás

Céglista keresés Cégfürkész.hu megnyitása új ablakban

Fizetési módok:

Emelt díjas SMS Bankkártyás fizetés Átutalás Integrált fizetés

Céglista rendelés

Részletes céges információk alapján szűrheti le az adatbázisban található félmillió cég listájából az önnek megfelelő listát. Rendszerünk egyedülálló szűrési lehetőségeket biztosít, szűkítheti listáját cégnév, megye, irányítószám, település, utca, tevékenységi kör, státusz, negatív státusz, offshore terület, árbevétel, létszám szerint.

A szűrés eredményeképpen létrejövő lista első 30 cégét és azok alap információit ingyenesen megtekintheti, a teljes lista letöltése illetve az egy adott céghez tárolt részletes információk letöltése fizetéshez kötött.

A céglista Excel formátumban vásárolható meg és a rendelés során lehetőség van a szükséges információtípusok kiválasztására.

Célunk
A Cégfürkész oldal elkészítésével az volt a célunk, hogy a KKV szektorban tevékenykedő vállalkozások kedvező díjazásért cserében tudjanak részletes cégadatok által szűrt, ez által nagyon célzott céglistákat készíteni és ezeket a cégadatokkal együtt le is tölthessék.
Technológia
A keresés a Voxinfo saját, teljeskörű, heti frissítési cégadatbázisára épül, melyet számos forrásból egészítettünk ki részletes cégadatokkal. A szűrés történhet cégnév, település, irányítószám, utca (székhely vagy telephely), TEÁOR szám alapján valamint státusz, negatív státusz, offshore érdekeltség, árbevétel és létszám alapján is.
USP
Senki sem szereti, de ha már elkerülhetetlen, akkor legyen egyszerű, gyors és biztonságos az autópálya matrica vásárlás.
Piaci pozíció
Oldalunk a konkurencia nem reprezentatív felmérése alapján is a hazai cégadatbázisok első tíz helyezettje között van. Felhasználóink, vásárlóink nagy része a napi munkája során használja ingyenes éf fizetős megoldásunkat.