Cégtaláló - online cégkivonat rendelés

Cégkivonat letöltés

Cégtaláló.hu megnyitása új ablakban

Fizetési megoldások

Emelt díjas SMS Bankkártyás fizetés Emelt díjas telefon Mobil fizetés Átutalás Integrált fizetés

Online cégkivonat szolgáltatás

A Cégtaláló a pályázatohkoz, hivatali ügyintézéshez biztosít XXI. századi dokumentum beszerzési módot. Az online szolgáltatásban akár 2 percen belül juthatnak Ügyfeleink letölthető, 1 napon belül közhiteles dokumentumokhoz.

Célunk
A Cégtaláló létrehozásával az volt a célunk, hogy a magyarországon tevékenykedő vállalkozások számára egyszerű, azonnali hozzáférést biztosítsunk a hiteles elektronikus és papír alapú cédokumentumokhoz. Kiemelkedően fontosnak tartottuk, hogy a cégek új bankszámla nyitását, vagy a pályázat beadás előtti utolsó napot egyszerűbbé tegyük.
Technológia
A Cégtaláló fejlesztése során számos technikai megoldást kellett felhasználnunk. Saját, heti frissítésű, teljeskörű cégadatbázist építettünk, melyben minden cég gyorsan, egy másodperc alatt megtalálható cég név, cégjegyzékszám vagy adószám alapján. A Voxinfo Kft szervere közvetlen kapcsolatban van a KIM céginformációs rendszerével, így a dokumentumok kiszolgálása valós időben történik. További szerverkapcsolatok készületk például a D&B szerverei felé, ahonnan az Excel mérlegek kerlnek kiszolgálásra.
USP
A kereshető cégadatbázisban kiválasztott cég dokumentumát ügyfeleink manuális beavatkozás nélkül, valós időben vásárolhatják meg.
Piaci pozíció
Az egyedülálló cég adatbázis, a korszerű keresési algoritmus és az azonnali dokumentumkézbesítés meghozta eredményét: ügyfeleink meghatározó többsége visszatérő vásárló. Szerverünk napi többezer cégkeresést végez és többszáz dokumentum rendelést rögzít.