Online autópálya matrica vásárlás

Autópálya matrica vásárlás

Autópályamatrica.hu megnyitása új ablakban

Fizetési módok:

Bankkártyás fizetés Átutalás Integrált fizetés

Internetes autópálya matrica vásárlás

Sosem volt egyszerűbb és kényelmesebb az autópálya matrica vásárlás. Oldalunkon egyszerre több matrica is vásárolható, így előre gondoskodhat úthasználati jogosultságáról.

Célunk
Az Autópályamatrica.hu oldal elkészítésével olyan internetes felületet kívántunk biztosítani a sztráda használóknak, ahol bármely típusú matricát gyorsan, regisztráció nélkül, automatizált kiszolgálással tudnak megvásárolni.
Technológia
Az ÁAK rendszeréhez kapcsolt alkalmazásunk nem csak kifinomult hibakezeléssel, de egyedi szolgáltatásokkal is kényezteti vásárlóinkat. Csak nálunk lehet egyszerre több rendszámra, egyszerre több matricát vásárolni, kizárólag nálunk érhető el a fél évig érvényes speciális matrica csomag és az utóbbi években a január 1.-i napon nálunk vásárolnak többszáz éves matricát - értesítő szolgáltatásunknak köszönhetően.
USP
Senki sem szereti, de ha már elkerülhetetlen, akkor legyen egyszerű, gyors és biztonságos az autópálya matrica vásárlás.
Piaci pozíció
Az AÁK-nak rajtunk kívül csupán két internetes viszonteladó partnere van. Bár a konkurencia értékesítési számait nem ismerjük, azt tudjuk, hogy eddig minden évben növelni tudtuk a matrica értékesítés volumenét.