VoxPay - online fizetési rendszerek

Online fizetés

VoxPay Fizetési megoldások megnyitása új ablakban

Fizetési megoldások

Emelt díjas SMS Bankkártyás fizetés Emelt díjas telefon Mobil fizetés Átutalás Integrált fizetés

VoxPay online fizetési megoldások

A VoxPay online fizetési szolgáltatás egyesíti a ma elérhető összes internetes és telefonos fizetési mód előnyeit. Egyetlen rendszerben biztosítunk hozzáférést a bankkártyás, átutalásos, mobil és vezetékes telefonos, valamint az okostelefonos fizetési módokhoz.

Célunk
A Voxpay fizetési rendszer létrehozásával az volt a célunk, hogy a KKV-k számára is elérhető, egyszerűen beilleszthető online fizetési formákat biztosítsunk elérhető áron, fix költségektől mentesen.
Technológia
A VoxPay fizetési rendszer kapcsolódik a bankok bankkártya elfogadó és bankszámlás rendszeréhez, a mobil és vezetékes telefon szolgáltatók telefonos rendszereihez, SMS feldolgozó rendszereihez, saját számlázó rendszerünkhöz és még számos különböző technikai és megbízhatósági jellemzőkkel rendelkező rendszerhez. A fizetési rendszer kialakításakor és a folyamatos fejlesztések során olyan korszerű, de már a gyakorlatban is bizonyított technológiákat használunk, melyek biztosítják a magas rendelkezésre állást, a felmerülő hibák egyértelmű azonosításának és javításának lehetőségét. Fokozott hangsúlyt fektetünk a különböző titkosítási, intelligens hibakezelési és csalásfigyelési technikát folyamatos fejlesztésére.
USP
A legtöbb fizetési módot kínáljuk ügyfeleink számára bonyolult banki és szolgáltatói szerződések nélkül, használatarányos díjazásért.
Piaci pozíció
A sok éves fejlesztés, az etikus üzleti magatartás, jogkövetés és a széleskörű szolgáltatási portfóliónak köszönhetően a bankok, multinacionális cégek és külföldi tulajdonú vállalatok mellett is a hazai piac ismert és elismert szereplői vagyunk. A szektorban egyedülálló mennyiségű fizetési módot és egyedi kapcsolt üzleti szolgáltatást is biztosítunk.